Wij zorgen voor comfort

Wil je een perfecte presentatie, je huis laten stralen op internet en een vriendelijk en goed bereikbaar aanspreekpunt voor jezelf en je kijkers? Dan zijn wij de beste keuze voor een fullservice dienstverlening en bieden wij u de meest complete marketingstrategie binnen de Hoeksche Waard.

Wij ontzorgen je met het hele traject en zorgen ervoor dat het hele proces duidelijk is. Dat begint al bij de verkoopstyling voordat onze fotograaf komt tot en met de oplevering van je huis. Ook je kijkers krijgen een warm welkom, ruim de tijd voor een bezichtiging en de juiste informatie. Wil je meer weten?

Ons koopaanbod Direct afspraak maken

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekend met de Hoeksche Waard

Taxatie en bouwtechnische keuring in één pakket

Wanneer je van plan bent een huis in de Hoeksche Waard te kopen komt daar van alles bij kijken. Waarschijnlijk ben je geen vastgoedspecialist, in het proces krijg je te maken met diverse partijen.

Uiteraard met een makelaar, maar ook met een notaris, bouwkundig adviseur, hypotheekverstrekker en een taxateur. Meestal zijn dit professionals met een eigen specialisme én een eigen agenda. Dat maakt het geheel vaak niet overzichtelijker aangezien je met al deze specialisten moet overleggen, terwijl deze professionals onderling ook nog eens bepaalde informatie moeten delen. Ben jij het overzicht al kwijt?

Afspraak maken meer informatie

De feiten op een rij!

9,7 op Funda
20 objecten in de verkoop/verhuur
371 Aantal taxaties 2022

Wie zou je willen spreken?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Wij zijn er voor jou!

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je woning? Neem contact op en je krijgt van ons een globale inschattinng.

Ik wil een gratis waardebepaling