NWWI Taxateurs Hoeksche Waard

NWWI Taxateurs Hoeksche Waard

Gaat u verbouwen, uw hypotheek oversluiten of hebt u een huis gekocht? Dan is de kans groot, dat u een taxatie nodig hebt.

Wij zijn als taxateur ingeschreven in het NRVT en bij Vastgoedcert. Onze taxatierapporten worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. U kunt bij ons uiteraard terecht voor een door NWWI gevalideerd rapport. Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk binnen de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten kunnen wij u van dienst zijn.

Als specialist in de regio bieden wij u de scherpste tarieven. U bent voor een gevalideerd NWWI taxatie rapport bij ons ca €675,- inc BTW en validatie kwijt, dit is voor een gemiddeld huis. Daarnaast zijn bij een directe aanvraag de lijnen kort en hebt u direct contact met de taxateur. Er zitten geen websites of binnendienst tussen en het rapport wordt door één en dezelfde persoon uitgewerkt. Wij kunnen, afhankelijk van wanneer wij terecht kunnen voor de opname van het object, met een aantal werkdagen een taxatierapport aanleveren. Hebt u een spoedrapport nodig? Dan kan dat zelfs binnen 24 uur!

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact op

Afspraak maken Whatsapp direct

Werkwijze NWWI taxateur

Een NWWI taxatie doorloopt een aantal vaste stappen. De eerste stap is het verstrekken van de opdracht aan de taxateur. Veelal neemt u per mail of telefoon contact op waarna u vervolgens opdracht geeft en een opdrachtformulier ontvangt. Na de digitale bevestiging maken wij direct een afspraak voor woningopname.

Tijdens de woningopname nemen we de gehele woning en eventuele bijgebouwen op. Zo komen bouwkundige en technische aspecten aan bod, wordt de woning ingemeten en gefotografeerd. Uiteraard wordt ook de eigenaar bevraagd of er gebreken bekend zijn. In het taxatie rapport houden we standaard rekening met bepaalde risico’s die u loopt vanwege een bepaald bouwjaar. Het meeste werk van een taxatie rapport zit hem echter in het onderzoek. Denk aan de bestemming, bodemverontreiniging, kadastrale details en omgevingsfactoren. Alles valt uiteindelijk samen met de waardering van het object, de meest gebruikte methode werkt met referentieobjecten. Referentieobjecten zijn verkochte huizen die op basis van een gelijkenissen voor de onderbouwing zorgen. PH Taxateur zorgt er altijd voor dat de onderlinge verschillen tussen objecten worden meegewogen in de onderbouwing.

Wanneer de taxatie is afgerond wordt deze ter validatie aangeboden bij NWWI. Deze onafhankelijke partijen controleren het rapport op betrouwbaarheid en kwaliteit alvorens deze wordt goedgekeurd. Na deze validatie ontvangt u het digitale rapport direct in uw e-mail. Als u een adviseur of bank wilt koppelen dan kan dat ook en deze zal tegelijkertijd een kopie ontvangen. Het is bij ons ook mogelijk om de betaling van het rapport via de notaris te laten verlopen!

Werkwijze NWWI taxateur

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod