Over PH makelaardij

Over PH makelaardij

PHmakelaardij is een jong full service kantoor maar met ervaren, zelfstandige en nog steeds enthousiaste en leuke makelaars. Wij maken nog tijd voor de klant en zijn 6 dagen per week tot 20.00 uur bereikbaar. Wij bezichtigen tot zonsondergang, u wilt natuurlijk wel kunnen zien wat u koopt.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning of bedrijfspand. Wij werken samen met o.a. Interieurontwerpers, fotografen , verkoopstylistes, hypotheekadviseurs. Om de presentatie en dienstverlening compleet te maken.

"Elkaar aanvoelen en aanvullen maar het allerbelangrijkste is vertrouwen hebben in elkaar."

Als het om het aanbieden van uw object gaat kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw huis of bedrijfspand zo goed mogelijk in de markt te zetten. De middelen die wij gebruiken om de presentatie te optimaliseren zijn voor de Hoeksche Waard onbekend en in Rotterdam zeldzaam. Een voorbeeld: Tegenwoordig heeft elke makelaar social media als “verkooptool”, maar hoe wij dat op de juiste manier inzetten zodat we meetbare resultaten krijgen blijft een vak apart. Makelaar is allang niet meer een borrel op de golfbaan voor het netwerk en een bord in de tuin.

Wij hebben een groot netwerk (ook digitaal) in 2 regio’s en maken de link voor geïnteresseerden tussen de Hoeksche Waard en Rotterdam/Barendrecht kleiner. Geen algemene marketing, maar een voor de doelgroep passende presentatie, die op de juiste plaatsen gepromoot wordt.

Afspraak maken? Ontmoet het team

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod