Aankoopmakelaar Hoeksche Waard

Aankoopmakelaar, waarom?

Een huis kopen zonder eigen aankoopmakelaar is risicovol, zeker in het huidige economische klimaat.

Afspraak maken

Het zou best goed kunnen gaan en hulp van vrienden of familie is natuurlijk welkom bij een aankoop, maar vaak heeft die hulp niet de totale expertise, dat noodzakelijk is bij aankoop van een woning. U kunt een beroep op onze aankoopmakelaars in de Hoeksche Waard en Oud-Beijerland. Het makkelijkste is als u een keertje vrijblijvend bij ons op de koffie komt in Numansdorp. Vertel ons waar u kunnen ondersteunen of juist het voortouw nemen. Vindt u het moeilijk om er tussen te komen bij de makelaars? Grijpt u steeds mis? Twijfel niet en kom bij ons langs. Ook in de avonduren bent u bij ons welkom!

Wij kunnen snel schakelen, houden van heldere communicatie en een maximaal resultaat voor u. Door onze grote ervaring binnen de regio Hoeksche Waard met taxeren van woningen kunnen we u snel en vakkundig direct na de eerste bezichtiging de de belangrijkste aandachtspunten benoemen.

Waar let een aankoopmakelaar?

Werkelijke martkwaarde? Scheuren? Lekkages? Betonrot? Houtrot? Asbest? Houtworm met familie? Bestemmingsplan? Verontreiniging? Fundering? Metselwerk? Daken en goten? Privaatrechtelijke belemmeringen? Beslagen? Voorkeursrecht? Kettingbedingen? Onderhandelen en strategie? Randvoorwaarden? Koopakte? Dat soort zaken kunt u met een gerust hart overlaten aan ons als aankoopmakelaar. Wij zorgen ervoor, dat uw droomwoning geen nachtmerrie wordt.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Nadat wij samen met u de woning hebben bezichtigd, bespreken we uw wensen en gaan alles uitwerken. We vatten al onze bevindingen samen in een overzichtelijk rapport. Op het moment dat we een rapport maken voor de aankoop van een woning, wijkt dat aanzienlijk af van een standaard taxatierapport.

Het aankooprapport bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Kadastrale informatie
  2. Juridische informatie (zoals erfdienstbaarheden en bestemmingsplan)
  3. Bouwtechnische informatie
  4. Werkelijke marktwaarde
  5. Haalbaarheid wensen
  6. Conclusie/advies
  7. Bespreken rapport
  8. Opstellen biedplan > vervolg traject in  

Wanneer?

Dat bepaalt u helemaal zelf! U kunt ons in diverse stadia van het aankooptraject om advies vragen, maar het is altijd aan te raden om voor een eerste bezichtiging eens langs te komen. Omdat wij dagelijks aankopen en verkopen kunnen wij u in een eerste gesprek al de goede richting op helpen. Wij vertellen u graag over de Do’s en Don’ts bij het kopen van en huis. Volledige begeleiding, van bezichtiging tot notaris, hebt u bij ons voor €1499,- incl BTW. U hebt bij ons nooit verborgen kosten of opslagen. Vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent en de garantie dat wij onszelf altijd terugverdienen!

Woning gevonden in de Hoeksche Waard of op Goeree-Overflakkee? Maak dan nu een afspraak!

Afspraak maken