Liever een passend persoonlijk advies!

Wanneer je van plan bent te verhuizen zijn er veel vragen die plotseling op uw pad komen. Een van de belangrijkste zaken is het vakkundig laten berekenen van de maximale hypotheek die je veilig kan afsluiten zonder dat er een te groot risico is op vervelende financiële consequenties die je misschien nog niet kunt overzien. Wij houden van gewoon alles duidelijk!

Afspraak maken

Als je een afspraak met ons maakt, krijg je een compleet beeld van wat mogelijk en onmogelijk is met jouw hypotheek. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, zodat je geen onduidelijkheden hebt of verkeerde beslissingen neemt. Maak je geen zorgen over de kosten: het eerste gesprek is helemaal gratis. Wij nemen alle kosten voor onze rekening, zodat jij zonder zorgen de eerste stap kunt zetten naar jouw droomhuis.

Een gratis eerste advies

Wanneer u een afspraak met ons maakt zult u merken dat u een veel beter overzicht van uw mogelijkheden en onmogelijkheden krijgt dan dat een online tool voor het berekenen van uw maximale hypotheek u ooit zou kunnen geven. Wij staan u bij en geven antwoord op al uw vragen. Hierdoor wordt voorkomen dat u naderhand met onduidelijkheden blijft zitten of misschien zelfs de verkeerde beslissing neemt. Het argument dat een online tool u geld bespaart gaat gelukkig ook niet op; het eerste gesprek is totaal gratis, alle kosten komen voor onze rekening!

Afspraak maken

Jouw Persoonlijke Reis naar een Droomhuis

Bij het zoeken naar jouw droomhuis is het belangrijk om te weten of je de financiering rond kunt krijgen. Dit gaat niet alleen over de maximale hypotheek die je kunt krijgen, maar ook over de maandelijkse lasten die je comfortabel kunt betalen. Het juiste evenwicht vinden tussen jouw droomhuis en jouw financiële mogelijkheden vereist een zorgvuldige aanpak.

De Grenzen van Online Hypotheekberekeningen

Veel organisaties bieden online tools aan die claimen dat je snel en makkelijk jouw maximale hypotheek kunt berekenen. Maar let op: het veilig afsluiten van een hypotheek is complex. Jouw unieke financiële situatie en de grote impact die een hypotheek heeft, vereisen meer dan een standaard online berekening.

PHmakelaardij: Persoonlijk, Betrouwbaar en Zorgvuldig

Bij PHmakelaardij staat persoonlijk contact voorop. Daarom bieden we geen online hypotheekberekeningen aan. We geloven dat een gesprek onder vier ogen de enige manier is om echt te begrijpen wat jouw specifieke situatie is en om het best mogelijke advies te geven. In tegenstelling tot de onpersoonlijke online tools, biedt PHmakelaardij maatwerk en aandacht voor jouw persoonlijke (financiële) omstandigheden.

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod