Uw huis direct verkopen?

In sommige situaties is het een uitkomst als u direct de zekerheid krijgt, dat uw huis is verkocht. Geen lange financieringstrajecten en u binnen een paar weken met nieuwe eigenaar bij de notaris zit voor de overdracht van het huis.

Wij werken met een aantal lokale opkopers en investeerders die de markt in de Hoeksche Waard en omgeving goed kennen. Zij hebben geen hypotheek nodig en kunnen daarom snel schakelen.

Afspraak maken

Een huis verkopen aan een opkoper of investeerder?

De taxateur van PHmakelaardij Hoeksche Waard komt vrijblijvend bij u langs om te kijken of het object interessant is voor de opkopers. U ontvangt daarna een waardeverklaring met onderbouwing, die ook naar de opkopers wordt verzonden. Bij interesse maakt één of meer opkopers daarvoor een afspraak met u en wordt de woning door hun persoonlijk bezichtigd. Bij interesse ontvangt u van deze partij(en) een bod op het huis en staat het u vrij te onderzoeken of u tot een overeenkomst kunt komen. De bieding zal rond de 80% tot 90% van de marktwaarde van het huis liggen. Dit is geen vast gegeven maar een richtlijn, omdat elke woning immers uniek is en de koper die het huis van u opkoopt voor zichzelf het risico moet bepalen.

Op het moment dat u overeenstemming hebt, dan is één ding zeker: U hebt uw huis verkocht! De weg naar de notaris laat niet lang op zich wachten. Alle stukken worden verzorgd door PHmakelaardij. Kosten voor de verkoop aan een makelaar bent u in deze situatie niet verschuldigd.

Voor wie is een huis aan een opkoper verkopen interessant?

Komt u uit de Hoeksche Waard of een van de aangrenzende regio’s? Het snel verkopen van uw huis kan in een aantal situaties de ideale oplossing zijn een paar voorbeelden hiervan zijn:

 • Erfenis: Met het oog op successiebelastingen, onderhoud en boedelverdeling biedt een opkoper van huizen vaak een mooie oplossing die de zorgen direct uit handen neemt.
 • Overwaarde: Indien u veel overwaarde hebt en snel zekerheid wil hebben en omdat u door wilt met uw vervolgstap.
 • Scheiding: Wilt een snel een nieuwe start maken en bent u klaar met de vechtscheiding? Een opkoper biedt een snel exitscenario.
 • Lange verkoopperiode: Krijgt u uw huis maar niet verkocht?
 • Hoge verbouwingskosten voor het verkoopbaar maken van de woning
 • Voorkomen van restschuld: Het kan voorkomen dat u uw maandlasten niet meer kunt betalen en dat u dreigt noodgedwongen uw woning te moeten verlaten. De oorzaak en kunnen heel divers zijn. Mocht u nog een stuk overwaarde hebben, dan is een combinatie regeling mogelijk, waarbij u zelf nog meedeelt in de winst, maar uw risico afdekt als de woning te lang te koop staat en uw maandlasten u boven het hoofd stijgen.
 • Voorkomen van een veiling van uw huis  

De voordelen op een rijtje:

 • Direct geld
 • Snel zekerheid
 • Geen financieringstermijnen van 8 weken
 • Geen makelaarskosten
 • Geen onderhouds-, belasting- en verkoopkosten 

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door het reactie formulier in te vullen. Wij maken graag tijd voor u vrij om te kijken wat er in uw situatie het beste bij uw wensen aansluit. Dat hoeft niet altijd een opkoper te zijn, wij zijn u ook graag van dienst middels het reguliere verkooptraject dat wij bieden.

Afspraak maken

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod