Jaap Kosterstraat 41, Klaaswaal

Nog een nette review!

Verkocht

Een super fijne en deskundige makelaar met snelle reactie en advisering in de verkoop van de woning. Dionne en Rob super bedankt voor de snelle en fijne verkoop van het huis!

Kruizemunt 6, Numansdorp

Razend snel!

Verkocht

Goed contact, goede begeleiding, goed betrokken bij hele proces! Top makelaar, raad ph makelaardij iedereen aan

Havenweg 6, Klaaswaal

Succes vol verkocht

Verkocht

Het contact was bijzonder goed snel en deskundig. Van begin tot aan de verkoop heb ik over dit hele traject geen enkel negatief bericht over dit team.

Oud-Cromstrijensedijk OZ 48-A, Klaaswaal

10

Verkocht

Altijd goed contact en feedback, zelfs in het weekend goed bereikbaar. Ook vanwege de vermeende komst van de Randweg was het fijn om korte lijntjes te hebben.

Strijenseweg 131, 's-Gravendeel

10

Verkocht

Wij hebben PH Makelaardij gevraagd om zowel onze aankoop- als verkoopmakelaar te zijn. Bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft Rob ons erg goed geholpen om onze woonwensen helder te krijgen en dankzij zijn begeleiding hebben we een winnend bod uit kunnen brengen. Bij de verkoop van onze huidige woning zijn we vanaf het allereerste begin van het proces ontzettend goed en snel geholpen door Rob, Dionne en Marleen. Iedereen was zeer goed bereikbaar en handelde heel snel. Met hun stylingadviezen, hun uitstekende fotograaf en hun gedegen kennis van de woningmarkt in de Hoeksche Waard was onze woning razendsnel verkocht voor een uitstekende prijs. Hun slimme gebruik van social media heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Kortom een topteam!

Oud Bonaventurasedijk 28, Strijen

Exclusieve woonboerderij in Strijen

Verkocht binnen een maand

Er was goed contact met de makelaar, Rob Hagen. Duidelijke uitleg, transparant en altijd bereikbaar. Geen zorgen gehad over de verkoop van de woning. Binnen een paar weken was de woning verkocht, door adequaat handelen van Rob. Een aanrader voor iedereen die een verkoopmakelaar zoekt. De ervaring als aankoopmakelaar is ook goed.

De Stiel 6, Goudswaard

Zeer zorgvuldig, geduldig en uitstekend in communicatie!

Verkocht

Wij (eigenaren) wonen in Canada. Het PH team nooit in levende lijve ontmoet. Vanaf dag 1 zeer zorgvuldig, geduldig en uitstekend in communicatie tot en met de overdracht. Kan niet anders zeggen dan fantastisch werk!! Bedankt!!

Asterstraat 49, Zuid-Beijerland

10,0

Verkocht

De verkoop van ons huis is door PH Makelaardij is heel fijn verlopen. Alle medewerkers zijn vriendelijk, professioneel, en stonden dag/avond/weekend voor ons klaar! Zeker aan te bevelen.

Vivaldistraat 7, Numansdorp

10,0

Verkocht

Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij PH Makelaardij. Het contact verliep erg soepel en met name via WhatsApp (korte lijnen). Vragen van onze kant werden altijd snel beantwoord en we werden goed op de hoogte gehouden in het proces. Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

Johan Berkstraat 19, Zuid-Beijerland

10,0

Verkocht

Ons huis werd hoger ingeschat dan een andere makelaar en dat hebben we ook ongeveer gekregen. We werden overal van op de hoogte gehouden en vriendelijk geholpen door Dionne. Al met al een prettige samenwerking.

Multatulipad 43, Oud-Beijerland

10,0

Verkocht

PH Makelaardij is een fijne, betrouwbare en duidelijke makelaar. De makelaar neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en de aanpak te bespreken. De enthousiaste styliste zorgt ervoor dat je huis perfect de foto’s staat.

Van Cromstrijensingel 7, Numansdorp

9,3

Verkocht

Rob heeft alle vaardigheden welke in de makelaardij onmisbaar zijn; Marktkennis, bouwtechnisch inzicht, doorzettingsvermogen en service. Niets was te veel, zowel naar ons toe als voor geïnteresseerde kopers. Prijs-kwaliteitverhouding is dan ook bovengemiddeld te noemen.

Ooievaarstraat 7, Strijen

10,0

Verkocht

Het contact met de terugkoppeling van en het begeleiden van mij door de makelaar was optimaal! Zeer klantvriendelijk.

Vivaldistraat 9, Numansdorp

9,0

Verkocht

Wat een geweldig team. Prima service. En mooi dat je voor een vast bedrag weet waar je aan toe bent, kosten zijn ook duidelijk minder dan bij 1.5 % van de verkoopkosten. Zeker aan te bevelen.

Middelsluissedijk Oostzijde 36, Numansdorp

9,0

Verkocht

Prima contact en alles duidelijk en de bezichtigingen waren goed geregeld en de afhandeling verliep ook prima.

Crayenbosch 27, Oud-Beijerland

10,0

Verkocht

Onze ervaring met PH makelaardij is heel positief, vanaf de waardebepaling t/m de foto’s en het uiteindelijke verkoopproces aan toe is alles perfect verlopen en is er duidelijk en helder te werk gegaan en ook gecommuniceerd richting ons. Super behulpzaam en terzake kundig!! Ook het mooi maken van je huis door een ervaren styliste is super👍 Kortom een prettig team.

Crayenbosch 25, Oud-Beijerland

9,5

Verkocht

Een duidelijk verhaal, goede bezichtigingen en terugkoppeling en netjes afgehandeld.

Stougjesdijk 23, Westmaas

9,5

Verkocht

Kleinschalig makelaarsbedrijf, waardoor er al snel laagdrempelige communicatie is via bijv. Whatsapp. Goede tips bij styling van het huis en veel geduld een aandacht bij de bezichtigingen. Ze blijven zoveel mogelijk onafhankelijk bij advies richting de verkoop. Goede inschatting van de verkoopwaarde; ze hebben duidelijk kennis van de regio en van de markt. Verder werd de afhandeling van diverse regelzaken erg netjes geregeld. En als laatste zijn ze ook nog eens scherp geprijsd.

Eendrachtslaan 17-B, Mijnsheerenland

10 op Funda

Verkocht

Een fijn en professioneel team. Goed op elkaar ingespeelt en duidelijke communicatie. Snelle reactie op telefoontje of appje! Constant op te hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Niet alleen aan te raden als aankoopmakelaar maar ook als verkoopmakelaar. Dezelfde snelle en vlotte service!

Bernhardstraat 50, Strijen

een 9 op Funda

Verkocht

Vanaf het eerste gesprek was de communicatie helder, open en eerlijk. Door gebruik te maken van korte communicatie lijnen was alles super snel geregeld, overzichtelijk en gewoon goed. De bezichtigingen en verkoop verliepen soepel waarvoor veel dank!

Beneden Molendijk 8, Ooltgensplaat

een 10 op Funda

Verkocht

We zijn erg goed geholpen door PH. We werden netjes op de hoogte gehouden en ze hadden altijd tijd voor ons. De prijs was boven verwachting!

Mollekade 45, Heinenoord

Snel en soepel

Verkocht

We zijn erg blij met de service die Rob en Dionne ons hebben geleverd. Nette terugkoppeling van de bezichtigingen, goed advies bij de biedingen en zo een snelle en soepele verkoop waarbij we meer kregen dan we gedacht hadden.

Funda

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod