Goed advies

De kwaliteit van wonen en leven valt of staat met een gezonde financiële basis. Die basis wordt gelegd met een goed gesprek van een eerlijke adviseur, die het beste resultaat voor u zoekt en waar u altijd terecht kunt.

Een woning kopen doet u niet zomaar even tussendoor. Er komt heel veel bij kijken. Banken hebben hun voorwaarden aangescherpt en zijn een stuk terughoudender geworden in het verstrekken van hypotheken. En terecht. Wie een beetje het nieuws heeft gevolgd de afgelopen jaren weet waarom.

Het is dan ook van groot belang dat u kunt vertrouwen op de expert. Een expert die niet verkoopt om te verkopen, maar een expert die verkoopt om uw woongenot te verhogen en ervoor waakt dat u in uw enthousiasme de toekomst uit het oog verliest. Een financieel expert met oog voor uw wensen houdt u met beide benen aan de grond.

Wat voor hypotheek is voor mij geschikt? Wat kan ik betalen? Ben ik wel goed verzekerd? Of ben ik misschien zelfs oververzekerd? Hoe ziet mijn financiële toekomst er uit? Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd om mijn hypotheek te kunnen opbrengen? En hoe zit het met de renteaftrek? Op al uw vragen krijgt u antwoord van de financieel expert.

Een goed advies is dus geld waard! Wij hebben in ons werkgebied enkele adviseurs/kantoren waar u voor een goed advies terecht kunt. Geheel vrijblijvend en u zit niet vast aan 1 kantoor. Vraagt u via  het formulier aan de zijkant een vrijblijvende offerte van diverse kantoren aan.

Ook raden wij u aan eens een kijkje te nemen op de volgende website: Transparant adviseren Er wordt op deze site duidelijk uitgelegd hoe de financiële kant van het huizen kopen werkt.