Makelaars voor de Hoeksche Waard

Makelaars voor de Hoeksche Waard

Een grote stap, een heel proces en makelaars genoeg in de Hoeksche Waard. Waar begin je? Nodig ons vrijblijvend uit en wij zorgen dat je snel duidelijkheid hebt in de mogelijkheden en hoe we tot het beste resultaat komen.

Wij zijn bijvoorbeeld de enige makelaardij in de Hoeksche Waard met een vast bedrag voor verkoop waar alles in zit en wat je pas afrekent bij de notaris. Elk woning type heeft een op maat gemaakt all-in tarief met een uitgebreid mediapakket! Wil je meer weten? Neem contact op!

Afspraak maken Whatsapp direct

Makelaars voor jou

Een huis verkopen is vaak een emotionele gebeurtenis en de aanleiding om je huis te verkopen kan zeer divers zijn. Je zoekt naar iemand die je kan vertrouwen, je eerlijk adviseert, je begeleidt naar het beste resultaat en waar je altijd terecht kunt met je vragen. Kortom een makelaar, die al die rompslomp uit handen neemt en ook nog eens jouw huis voor de beste prijs verkoopt. Wij vertellen je uitgebreid wat onze onderscheidende werkwijze is en wat je bij elke stap kunt verwachten en wat wij van je verwachten, want een huis verkopen doen we samen. Onze expertise, jouw wensen! Gewoon alles duidelijk in het hele proces.

Wij zijn niet alleen in onze tarieven uniek. Als enige makelaar in de Hoeksche Waard wordt jouw huis door een gecertificeerde verkoopstyliste van een passend advies voorzien. Dat zorgt ervoor dat de presentatie er voor internet, de gedrukte brochure en bezichtigingen optimaal uit komt te zien! Wij halen het maximale uit jouw huis.

Makelaars voor jou

Makelaars voor jouw kijker

Natuurlijk staan we ook voor de kijkers en kopers klaar! Dat is in het verkoopproces een belangrijke schakel die de meeste makelaars onderschatten. Zij kunnen altijd snel met ons schakelen via telefoon, whatsapp of e-mail met hun vragen. Het draait daarbij allemaal om de beleving en die moet van ons positief zijn! Omdat wij allemaal in de Hoeksche Waard wonen en opgegroeid zijn kennen we de regio en dde omgeving en kunnen we jouw kijkers daarmee op een juiste manier begeleiden.

Wij maken het verschil door jouw huis maximaal onder de aandacht brengen via socialmedia, een up-to-date zoekersbestand en altijd bereikbaar te zijn. De ervaring van een huis (ver)kopen moet voor iedereen postief zijn. Vanaf het eerste tot het laatste contact. Volledige aandacht en inspelen op de wensen van jouw doelgroep is eigenlijk de enige juiste weg om je huis op de beste manier te verkopen. Wij zorgen er altijd dat jouw woning positief tussen het aanbod opvalt!

Makelaars voor jouw kijker

Moderne tools als:

Kies voor een moderne aanpak en een helder verhaal in een markt waar alleen ervaring niet voldoende is. Het succes van de verkoop is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarmee bedoelen wij te zeggen dat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. Door onze onconventionele bedrijfsstructuur hebben wij meer tijd over per opdracht en dus ook meer tijd voor jou en je koper. Het hele proces word je ontzorgt en van alles op de hoogte gehouden. Zoek gerust naar reviews op alle kanalen en je zult zien dat we een van de beste makelaars in de Hoeksche Waard zijn!

Maak een afspraak

 • Funda compleet met blikvanger 
 • Verkoopstyling
 • Floorplanner
 • Facebook Ads/ Instgram Ads
 • Eigen woning website
 • Woonvideo
 • Gedrukt brochures van jouw huis 
 • 360 graden foto’s
 • 3d dollhouse
 • Zonnewijzer
 • Drone video en foto’s

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je woning? Neem contact op en je krijgt van ons een globale inschatting.

Ik wil een gratis waardebepaling

Uitgelicht aanbod

Hier staat misschien wel jouw droomwoning tussen

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod