Wat is mijn huis waard

Wilt u weten hoeveel uw huis waard is?

Met onze tool kom je daar snel en gemakkelijk achter. Deze gids geeft je alle middelen en hulpmiddelen die u nodig hebt om de waarde van uw huis nauwkeurig te bepalen.

Gebruik lokale kennis

PH makelaardij kan je voorzien van de juiste data om je te helpen de waarde van je huis te bepalen. We gebruiken in onze tool de data van verkochte huizen, woningen die te koop staan en controleren op aanvraag het digitale waarderapport geheel gratis. Dit geeft u een beter inzicht in hoe uw woning past in de huidige vastgoedmarkt in uw regio. Het is uiteraard niet zo nauwkeurig als een fysiek bezoek aan je huis.

Je kunt rechtsonderin op de "Wat is mijn woning waard" button klikken en de stappen doorlopen. Is de button weg dan dien je de pagina te verversen.

Neem bij twijfel contact op met een professionele taxateur

Als u nog steeds niet zeker bent van de waarde van uw huis, kunt u contact opnemen met een professionele taxateur voor een taxatie, ook al is het alleen voor uw eigen informatie. Een professionele taxateur heeft de ervaring, expertise en marktkennis die nodig zijn om u een uitgebreider beeld te geven van de werkelijke marktwaarde van uw eigendom. Wij kunnen deze taxatiedienst voor je verzorgen. Is het voor verkoop dan volstaat vaak een verkoopadvies of waardebepaling