Makelaars voor de Hoeksche Waard

Dé makelaars van de Hoeksche Waard?

Makelaars genoeg in de Hoeksche Waard en in Oud-Beijerland. Wij zijn alleen de enige makelaardij in de Hoeksche Waard met een vast tarief voor verkoop waar alles in zit en wat je pas afrekent bij de notaris. Elk woning type heeft een op maat gemaakt all-in tarief met een uitgebreid mediapakket! Wil je meer weten? Neem contact op!

Afspraak maken

Wij zijn niet alleen in onze tarieven uniek. Als enige makelaar in de Hoeksche Waard wordt jouw huis door een gecertificeerde verkoopstyliste van een passend advies voorzien. Dat zorgt ervoor dat de presentatie er voor internet, de gedrukte brochure en bezichtigingen optimaal uit komt te zien! Wij halen het maximale uit jouw huis.Hoeksche makelaar

Een huis verkopen is een emotionele gebeurtenis en de aanleiding om je huis te verkopen kan zeer divers zijn. Je zoekt naar iemand die je kan vertrouwen, je eerlijk adviseert, je begeleidt naar het beste resultaat en waar je altijd terecht kunt met je vragen. Kortom een makelaar, die al die rompslomp uit handen neemt en ook nog eens jouw huis voor de beste prijs verkoopt. Wij vertellen je uitgebreid wat onze onderscheidende werkwijze is en wat je bij elke stap kunt verwachten en wat wij van je verwachten, want een huis verkopen doen we samen. Onze expertise, jouw wensen!

En we staan natuurlijk ook voor de kijkers en kopers klaar! Zij kunnen altijd snel met ons schakelen via telefoon, whatsapp of e-mail.

Beleving

Wij maken het verschil door jouw huis maximaal onder de aandacht brengen via socialmedia, een up-to-date zoekersbestand en altijd bereikbaar te zijn. De ervaring van een huis (ver)kopen moet voor iedereen postief zijn. Vanaf het eerste tot het laatste contact. Volledige aandacht en inspelen op de wensen van jouw doelgroep is eigenlijk de enige juiste weg om je huis op de beste manier te verkopen. Wij zorgen er altijd dat jouw woning positief tussen het aanbod opvalt!

Moderne tools als:

  • Funda compleet met blikvanger 
  • Verkoopstyling en 3d styling
  • Floorplanner
  • Streetview
  • Facebook Ads/ Instgram Ads
  • Eigen woning website
  • Woonvideo
  • Flyers van uw huis 
  • 360 graden foto’s
  • Drone video en foto’s

Afspraak maken

Kies voor een moderne aanpak en een helder verhaal in een markt waar alleen ervaring niet voldoende is. Het succes van de verkoop is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarmee bedoelen wij te zeggen dat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. Door onze onconventionele bedrijfsstructuur hebben wij meer tijd over per opdracht en dus ook meer tijd voor jou en je koper. Het hele proces word je ontzorgt en van alles op de hoogte gehouden. Zoek gerust naar reviews op alle kanalen en je zult zien dat we een van de beste makelaars in de Hoeksche Waard zijn!