Verkoopstyling Hoeksche Waard

In deze tijd dat we allemaal zo goed mogelijk ons best doen om onze woning te verkopen in deze ‘ kopersmarkt ‘ zijn tips hoe je je woning het best kan verkopen meer dan welkom.

Afspraak maken

De afgelopen 3 jaar heb ik al heel wat huizen verkoop klaar gemaakt en met succes! Woningen die langer dan een jaar te koop stonden en na een restyling binnen 8 weken verkocht waren is geen uitzondering meer.

Een verkoopstylist bekijkt de woning met een objectieve blik zoals een potentiële koper dat doet. In Amerika en Engeland wordt er bijna geen huis meer in de verkoop gezet zonder dat daar een verkoopstylist is langsgeweest. Ook hier in Nederland (mede dankzij de vele tv programma’s) wordt het ook bekender.

Regelmatig krijg ik te horen ‘ ik ga niets aan mijn huis veranderen, de koper moet er maar door heen kijken’. Deze houding was voor de huizencrisis helemaal terecht, toen het nog een ‘verkopersmarkt’ was. Anno 2015 moet je echt wat meer moeite doen om je huis te verkopen.

Ik geeft altijd maar als voorbeeld aan mijn klanten dat voor de huizencrisis 1000 huizen per week worden verkocht en nu zijn het 100 huizen per week. Als verkoper wil je er dan toch alles aan doen om bij deze 100 te zitten?

Om een woning verkoop klaar te maken zal de verkoopstylist met kleine aanpassingen de woning een ander gezicht geven. De komende maanden zal ik voorbeelden en tips geven hoe je je woningen het beste kan presenteren en het snelst kan verkopen.

Mijn collumns zijn iedere maand terugvinden op deze site van PH Makelaardij.

Afspraak maken