Online hypotheek berekenen?

Liever een passend persoonlijk advies!

Wanneer u van plan bent te verhuizen zijn er veel vragen die plotseling op uw pad komen. Een van de belangrijkste zaken is het vakkundig laten berekenen van de maximale hypotheek die u veilig kan afsluiten zonder dat er een te groot risico is op vervelende financiële consequenties die u misschien nog niet kunt overzien.

Afspraak maken

Maximale hypotheek

Als u een woning op het oog hebt is het vanzelfsprekend de vraag of u financieel in staat bent om de gewenste hypotheek hiervoor af te kunnen sluiten. De combinatie van het kunnen kopen van uw droomhuis, de maximale hypotheek die u af kunt sluiten en de maandelijkse lasten die u hieraan kunt en wilt besteden maken het maken van een financieel goed onderbouwde keuze er niet makkelijker op. 

Online tools

Verschillende partijen hebben op hun website online tools geplaatst waarmee u “eenvoudig”, “snel” en “veilig” kunt berekenen wat de maximale hypotheek is die u in uw specifieke situatie af kunt sluiten. Dit lijkt een praktische manier van werken omdat u op deze manier geen afspraak hoeft te maken met een (dure) makelaar. Toch zit er een forse adder onder het gras! In de afgelopen tijd is wel gebleken dat het veilig afsluiten van een hypotheek een delicate zaak is. Uw situatie is bijzonder en specifiek, en de consequenties zijn groot. Het afsluiten van een hypotheek, of het berekenen van de hoogte van uw hypotheek verdient meer aandacht dan dat een online tool u biedt!

PHmakelaardij: persoonlijk en betrokken

PHmakelaardij pakt het helemaal anders aan, met respect voor, en betrokkenheid bij, uw persoonlijke situatie. Bij ons vindt u geen gratis online tools. Wij geloven in persoonlijk contact! Bij ons komt u langs voor een afspraak. Zo hebben wij alle tijd om rustig met u mee te denken en het juiste advies te geven in uw eigen persoonlijke (financiële) situatie. Online tools zoals andere aanbieders en makelaars u die voorschotelen zijn nooit nauwkeurig genoeg om een helder beeld van uw omstandigheden te krijgen, daarom doet PHmakelaardij daar niet aan mee.

Een gratis eerste advies

Wanneer u een afspraak met ons maakt zult u merken dat u een veel beter overzicht van uw mogelijkheden en onmogelijkheden krijgt dan dat een online tool voor het berekenen van uw maximale hypotheek u ooit zou kunnen geven. Wij staan u bij en geven antwoord op al uw vragen. Hierdoor wordt voorkomen dat u naderhand met onduidelijkheden blijft zitten of misschien zelfs de verkeerde beslissing neemt. Het argument dat een online tool u geld bespaart gaat gelukkig ook niet op; het eerste gesprek is totaal gratis, alle kosten komen voor onze rekening!

Afspraak maken