Verkocht:Bernhardstraat 17, 3291 BB Strijen - Foto
Verkocht
+52

Bernhardstraat 17 3291 BB Strijen

  • Woonhuis
  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Bouwjaar 2016
  • 231 m² perceeloppervlakte
  • 134 m² gebruiksoppervlakte
  • A Energielabel A

Beschrijving

Ontdek de verrassende charme van deze moderne twee onder een kap woning, gelegen op een steenworp afstand van het pittoreske centrum van Strijen. Met zijn solide constructie en uitstekende isolatie, is deze woning uit 2016 een echt pareltje. Geniet van het comfort van vloerverwarming op alle verdiepingen, een verfrissende airco, energiezuinig HR++ glas in hardhouten kozijnen met rolluiken en twee prachtige dakkapellen die je op zolder extra ruimte bieden. Met in totaal 5 slaapkamers, een badkamer met tweede toilet, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een extra toilet én een ruime garage, biedt dit huis jou alle ruimte die je nodig hebt.

Natuurlijk beschikt deze woning ook over een heerlijke achtertuin, waar je kunt ontspannen in een knusse loungehoek en de kinderen zich kunnen vermaken op een speeltoestel. Bovendien bevindt deze woning zich op een steenworp afstand van alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals sportfaciliteiten, recreatiemogelijkheden (inclusief zwembad), een supermarkt, openbaar vervoer en een snelle toegang tot de Trambaan (N217), die je moeiteloos naar de A15 of A29 leidt. Wil je juist wat natuur? Bekijk dan eens wat de Oeverlanden en het Oude Land van Strijen je allemaal voor moois te bieden hebben.

Maak kennis met de perfecte combinatie van comfort, locatie en moderne stijl. Deze woning is ideaal voor actieve individuen en gezinnen die op zoek zijn naar hun droomhuis. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Indeling
Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verwelkomen door de ruime en uitnodigende hal. Hier vind je niet alleen de meterkast, een vaste kast en een modern vrijhangend toilet met fonteintje, maar ook een elegante trap naar de eerste verdieping. Maar dat is nog niet alles! Zodra je de deur naar de woonkamer opent, word je overweldigd door de ruimte en het licht dat binnenvalt. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dubbele deur die uitkomt op de prachtige tuin, en een brede pui die het binnen en buiten naadloos met elkaar verbindt. Alle ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken voor maximaal comfort en veiligheid. De begane grond is tot in de puntjes afgewerkt met een trendy pvc-vloer met vloerverwarming en strak afgewerkte wanden met glasvezelbehang, waardoor een moderne en stijlvolle sfeer wordt gecreëerd. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken in een handige hoekopstelling. Deze keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief een koelkast, vriezer, oven, 5-pits gaskookplaat (Perilex stopcontact reeds aanwezig voor koken met inductie), afzuigkap en vaatwasser. Hier kunnen culinaire meesterwerken worden bereid en gezellige momenten met vrienden en familie worden gedeeld.

Eerste verdieping
De trap leidt je naar een lichte overloop waar je toegang hebt tot drie slaapkamers en een moderne badkamer. Aan de voorkant bevinden zich de badkamer met een ruime inloopdouche, tweede toilet, een stijlvol wastafelmeubel en vloerverwarming evenals de tweede slaapkamer. Aan de achterkant van het huis vind je de prachtige hoofdslaapkamer (circa 15m²) met een royale inbouwkast en een derde kamer. Alle kamers zijn uitgerust met vloerverwarming en een eigen thermostaat, en een eigentijdse pvc-vloer. Bovendien zijn alle slaapkamers en de badkamer voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken om een goede nachtrust te garanderen. Heb je nog meer ruimte nodig? Neem dan de vaste trap naar zolder!

Zolderverdieping
De zolder is uitgebreid met twee moderne dakkapellen voorzien van kunststof kozijnen, waardoor er twee extra slaapkamers zijn ontstaan. Op de voorzolder tref je een handige airconditioning aan met voldoende capaciteit om het hele huis in een aangenaam klimaat te brengen, evenals de wasmachineopstelling en de recent geïnstalleerde C.V.-ketel uit 2016. De knieschotten onder de dakkapellen bieden tevens veel extra opbergruimte. Deze verdieping leent zich perfect voor het creëren van een comfortabele thuiswerkplek, zodat je in alle rust productief kunt zijn. Ook hier is de gehele verdieping voorzien van vloerverwarming en elektrisch bedienbare rolluiken voor de ramen voor het behoudt van een optimaal klimaat op zolder zowel in de zomer als de in de winter.

Tuin
Achterop het perceel bevindt zich de tuin, aangelegd met onderhoudsgemak in gedachten. Een strakke houten omheining waarborgt jouw privacy. Of je nu zonnestralen wilt opvangen of liever de schaduw opzoekt tijdens warme dagen, er is altijd een perfecte plek te vinden. Tevens tref je hier een ruim tuinhuis aan met dubbele deuren voor extra opbergruimte, dit tuinhuis is voorzien van elektra inclusief verlichting en een wateraansluiting. Via de zijpoort bereik je gemakkelijk de openbare weg aan de voorkant. Geniet volop van deze hedendaagse, levendige buitenruimte!

Garage
Aan de woning bevestigd bevindt zich de moderne garage. Deze garage is tijdens de bouw verlengd, hierdoor is deze maar liefst een ruime 8 meter lang! Ideaal als extra bergruimte of als hobbyruimte te gebruiken en dan past de auto er nog bij. Hierdoor is het mogelijk twee auto’s op eigen terrein te parkeren, één binnen en één op de oprit. Aan de voorzijde toegankelijk middels een elektrisch bedienbare sectionaaldeur op afstandsbestandsbediening zodat je direct de garage in kan rijden.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
00514
Vraagprijs
€ 569.500,- k.k.
Elektra
€ 87,-
Gas
€ 87,-
Water
€ 19,-
Inrichting
Ja
Inrichting
Gestoffeerd
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 19 juli 2023
Laatste wijziging
Zaterdag 30 december 2023

Bouw

Type object
Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2016
Dakbedekking
Dakpannen
Type dak
Zadeldak
Keurmerken
Energie prestatie advies
Isolatievormen
Dakisolatie
HR-glas
Muurisolatie
Vloerisolatie

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
231 m²
Woonoppervlakte
134 m²
Inhoud
485 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten
24 m²
Oppervlakte externe bergruimte
9 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3
Aantal kamers
6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
In woonwijk

Tuin

Type
Achtertuin
Tuin 2 - Type
Achtertuin

Energieverbruik

Energielabel
A

CV ketel

CV ketel
Intergas
Warmtebron
Gas
Bouwjaar
2016
Eigendom
Eigendom

Uitrusting

Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Airconditioning
Centrale verwarming
Vloerverwarming
Ventilatie methode
Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen
Inbouwapparatuur
Parkeergelegenheid
Aangebouwde stenen garage
Heeft airco
Ja
Tuin aanwezig
Ja
Heeft een garage
Ja
Heeft rolluiken
Ja
Heeft schuur/berging
Ja
Heeft ventilatie
Ja

Kadastrale gegevens

Strijen N 4402
Strijen N 4402
Perceeloppervlakte
231 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond

Media

Video

Virtuele tour

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Bernhardstraat 17, 3291 BB STRIJEN (1) Download

ZonZone