Beschrijving

Droom jij ervan je eigen karakteristieke droomhuis te verbouwen in het centrum van Oud-Beijerland? Dan moet je zeker deze twee-onder-één kapwoning bezichtigen! Deze woning is gebouwd in 1931 en beschikt over 104m² woonoppervlak en 179m² perceeloppervlak. Op loopafstand tref je het gezellige en sfeervolle centrum van Oud-Beijerland, je vindt hier vele winkels, restaurants en terrassen. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, keuken, badkamer (begane grond), twee slaapkamers, ruime overloop en een voortuin. 

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, inbouwkasten, toegang tot de badkamer en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over grote raampartijen (met rolluiken) die zorgen voor veel lichtinval. Centraal in de woning tref je een gashaard, die je naar eigen zin kan aanpassen en verbouwen. De woonkamer heeft twee ruimtes, het gedeelte aan de voorzijde is het grootste en is geschikt voor het plaatsen van een ruime zithoek. Het achterste gedeelte kan ingericht worden als bijvoorbeeld een eetkamer. Via het achterste gedeelte van de woonkamer bereik je de de keuken. De keuken beschikt over een aantal kastjes (met spoelbak en kraan) die je bergruimte bieden. Ook is er een afzuigkap aanwezig waar een fornuis onder geplaatst kan worden. Via een deur in de keuken kom je bij de vaste trapopgang naar de eerste verdieping terecht. Onder deze trap tref je twee inbouwkasten, die je extra bergruimte bieden. 
De badkamer is voorzien van groene tegels en beschikt over een douche en toilet. Ook tref je hier de aansluiting voor een wasmachine.

Overloop:
Zeer ruime overloop met inbouwkasten en toegang tot een kleine gang die je toegang biedt tot twee slaapkamers. In de gang tussen de twee slaapkamer tref je een vouwdeur die ervoor zorgt dat de slaapkamers van elkaar gescheiden zijn. Beide slaapkamers beschikken over een een inbouw kast aan een raam die je zicht biedt op de Oost-Voorstraat. Je plaatst gemakkelijk een volledige slaapkamer inrichting in beide kamers. De overloop is ruim genoeg om bijvoorbeeld in te richten als werkkamer. 

Tuin:
Deze woning beschikt over een tuin die gelegen is aan de Oost-Voorstraat. De tuin ligt op het westen. Ook beschikt deze woning over een ruime zijtuin. De voordeur van de woning tref je aan de zijkant van de woning.

Koopovereenkomst:
Wij zullen in de koopovereenkomst enkele aanvullende artikelen opnemen (maar niet uitsluitend). Aangaande ouderdom, onderzoeksplicht, notariskeuze, bewoning. Ondertekening koopovereenkomst dient binnen 5 werkdagen na ontvangst 1e concept koopakte van het verkochte te geschieden.
Wanneer koper niet aan deze voorwaarde kan voldoen staat het verkoper vrij de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden (opmaken concept koopovereenkomst duurt ca 3 werkdagen).

Kenmerken