Beschrijving

Recent gebouwde chambres d’Hôtes vlakbij Gérardmer

Deze prachtig gesitueerde chambres d’Hôtes ligt aan de rand van het bos vlakbij het Gérardmer. De woning is gebouwd in 2012 en beschikt over 8500m2 eigen terrein. Hierop staan de woning en een schuur. Ook is er een parkeerterrein voor de gasten waar zes auto´s kunnen staan. Daarnaast is er een privéparkeerterrein voor nog eens twee auto´s. De aangelegde tuin heeft een terras voor privégebruik en een ruim terras voor gasten. In de gehele woning is er centrale verwarming en zijn alle ramen voorzien van dubbele beglazing. 

Indeling:
Begane grond:
Entree, gezamenlijke huiskamer met toegang tot het privégedeelte. Het privégedeelte beschikt over een ruime woonkamer met grote open keuken, slaapkamer met en-suite badkamer, toilet en serre. Verder heeft u vanuit de gezamenlijke huiskamer toegang tot het gedeelte voor de chambres d’Hôtes. Dit gedeelte beschikt over een restaurant en loungeruimte met houtkachel en een driepersoonskamer met eigen badkamer. 

Eerste verdieping:
Op deze etage zijn twee tweepersoonskamers met eigen badkamer en twee familiekamers met eigen badkamer en een ruimte met een onlangs vervangen ketel.

Kenmerken