Beschrijving

Zoek jij een hoekhuis in Dordrecht die je naar je eigen smaak kan inrichten en verbouwen? Dan moet je dit leuke klushuis bekijken! De woning beschikt over 114m² woonoppervlak, 122m² perceeloppervlak én is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Sterrenburg. Op loopafstand van de woning tref je winkelcentrum Sterrenburg, waar je vele winkels, restaurants en een supermarkten kan vinden. Ook het sterrenburgpark en bassischolen zijn dichtbij de woning gelegen. De woning beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, achtertuin (gelegen op het oosten) en een stenen berging. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Indeling

Begane grond: 
Entree/hal met toegang tot het toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De grote raampartijen in deze ruimte zorgen voor veel lichtinval. De eyecatchers in deze ruimte zijn zeker de open haard en de houten plafondbalken. De woonkamer is voorzien van en plavuizenvloer en de wanden zijn voorzien van schrootjes en behang. Er is een trapkast in het voorste gedeelte van de woonkamer, die zorgt voor extra bergruimte. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt je zicht op de achtertuin. Je treft hier een dubbele spoelbak met kraan, gasfornuis en een afzuigkap. Een deur in de keuken biedt je toegang tot de achtertuin. 
In het midden van de woning tref je een tweede hal met vaste trapopgang die je toegang biedt tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Elke slaapkamer op deze verdieping biedt je de mogelijkheid om een volledige slaapkamerinrichting te plaatsen. De grootste slaapkamer tref je aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van vloerbedekking en behang. De tweede slaapkamer tref je aan de voorzijde van de woning, deze ruimte is afgewerkt met schrootjes. De derde slaapkamer is de kleinste slaapkamer in de woning. 

Tweede verdieping:
Ruime overloop met CV-ketel (2017) en toegang tot een bergruimte en toegang tot de vierde slaapkamer. De slaapkamer is zeer ruim, je plaatst hier gemakkelijk een bed, kast en bureau. De dakkapel en het dakraam zorgen ervoor dat er veel lichtinval in deze ruimte is. De wanden in deze kamer zijn voorzien van schrootjes. 

Achtertuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over een stenen berging met elektra. De tuinpoort is geplaatst aan de zijkant van de tuin en zorgt ervoor dat je de tuin gemakkelijk kunt verlaten met bijvoorbeeld een fiets. De tuin is ruim genoeg voor het plaatsen van meerdere zitjes. Er is een zonnescherm aanwezig die ervoor zorgt dat je op elk moment van de dag de schaduw kan opzoeken. 


Koopovereenkomst:
Wij zullen in de koopovereenkomst enkele aanvullende artikelen opnemen (maar niet uitsluitend). Aangaande ouderdom, onderzoekplicht, notariskeuze, bewoning. Ondertekening koopovereenkomst dient binnen 5 werkdagen na ontvangst 1e concept koopakte van het verkochte te geschieden.
Wanneer koper niet aan deze voorwaarde kan voldoen staat het verkoper vrij de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden (opmaken concept koopovereenkomst duurt ca 3 werkdagen).

Kenmerken