Beschrijving

Ruime representatieve bedrijfshal voor een scherpe huurprijs! Voorzien van airco, alarm, overhead-deur, toilet, pantry en een ruim kantoor. Aan de voorzijde heeft u twee privé parkeerplaatsen. Het object is gelegen in een blok met soortgelijke units.

Het object kan op korte termijn opgeleverd worden! Wilt u bezichtigen? Neem contact op!

Indeling
ca 48m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 40m² kantoor op d 1e verdieping

Op de begane grond vindt u via de overhead-deur of via de loopdeur toegang tot de bedrijfsruimte. Deze bestaat uit een mooie rechthoekige ruimte met een plafond hoogte van ca 4m. De ruimte is voorzien van een betonnenvloer en tl armaturen voor verlichting.

Via de vaste trap komt u bij de kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier heeft u een toilet, pantry/keukenblok en de kantoorruimte. Deze ruimte is netjes afgewerkt met structuurverf op de wanden en een laminaat  vloer. Uiteraard is de ruimte voorzien van verwarming en airco.

Huurprijs 
€795,- per maand, exclusief BTW en servicekosten. 


Huurprijsaanpassing 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Huurtermijn 
3 jaar met een verlengingsmogelijkheid

Omzetbelasting 
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs. 

Bijkomende kosten 
Er zijn geen directe bijkomende kosten


Zekerheidsstelling 
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW. 

Betalingswijze 
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand. 

Datum van oplevering 
In overleg. 

Wijze van oplevering 
In huidige staat 

Energielabel 
Het object heeft geen energielabel. 

Bestemming
conform vigerend bestemmingsplan in de zien op ruimtelijkeplannen.nl

Huurovereenkomst 
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt. 

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken