Medewerkers

Rob Hagen

Rob Hagen

Register Taxateur/ Register Makelaar
Welkom bij PH Makelaardij! Maak kennis met de drijvende kracht achter ons team, Rob Hagen. Met een passie die teruggaat tot 2006, heeft Rob een solide ervaring opgebouwd in de makelaardij. Wat begon als een roeping, is uitgegroeid tot een ware levensmissie. Als Register Taxateur sinds 2012 brengt hij niet alleen een schat aan kennis mee, maar ook een ongeëvenaard gevoel voor integriteit en loyaliteit.

Geboren en getogen in de prachtige omgeving van de Hoeksche Waard, ademt Rob de ziel van dit landelijke gebied. Het is hier dat hij zijn eigen gezin heeft gesticht, samen met zijn partner Stefhanie en hun twee betoverende kinderen, Foss en Vikki. Het warme nest in Oud-Beijerland weerspiegelt de waarden die Rob koestert: eerlijkheid en loyaliteit, geworteld in de grond van oprechte verbondenheid.

Rob's aanpak is even helder als zijn liefde voor zijn geboortestreek. Hij is recht door zee en gelooft in transparantie als de sleutel tot succesvolle vastgoedtransacties. Zijn inzet om elke klant te begrijpen en hun behoeften volledig te omarmen, wekt een gevoel van vertrouwen en samenhorigheid op. Met een empathische aanraking is Rob niet alleen een makelaar, maar ook een betrouwbare metgezel tijdens uw reis door de vastgoedwereld.

Of u nu een nieuw hoofdstuk in uw leven begint, uw droomhuis wilt vinden of uw eigendommen wilt verkopen, Rob Hagen en het team van PH Makelaardij staan voor u klaar. Samen bouwen we niet alleen aan transacties, maar ook aan blijvende relaties die gedijen op eerlijkheid, loyaliteit en oprechte betrokkenheid.