Medewerkers

Maak kennis met Marleen de Jong, een dynamische kracht bij PHmakelaardij. Met een liefde voor haar geboortegrond, de Hoeksche Waard, heeft Marleen sinds jonge leeftijd haar passie voor vastgoed en makelaardij gevolgd. Al vanaf haar 17e is ze deel van ons team, waarbij ze haar parttime inzet combineert met een gedreven studie aan het HBO in vastgoed en makelaardij. Op dit moment bevindt ze zich in het derde jaar van haar studie, waar ze haar theoretische kennis verfijnt en combineert met haar praktijkervaring.

In de afgelopen 5 jaar heeft Marleen zich ontpopt tot een waardevol lid van ons team, waarbij ze alle facetten van het makelaarsvak met toewijding heeft omarmd. Haar leergierigheid en oplossingsgerichte benadering maken haar een veelzijdige professional. Marleen is niet alleen bedreven in haar vak, maar heeft ook een empathische kant die haar onderscheidt. Ze begrijpt de wensen en behoeften van zowel verkopers als kopers als geen ander en weet deze met oprechte interesse te vervullen.

Binnen ons team is Marleen het vertrouwde aanspreekpunt voor taxaties. Haar grondige kennis van de regionale markt en haar oog voor detail zorgen ervoor dat haar taxaties altijd nauwkeurig en waarheidsgetrouw zijn. Met haar deskundigheid en betrokkenheid maakt Marleen de Jong het verschil voor iedereen die bij PHmakelaardij aanklopt.

Leer Marleen kennen en ontdek haar passie voor vastgoed, haar verbondenheid met de Hoeksche Waard en haar vastberadenheid om altijd het beste te leveren voor haar cliënten.