Medewerkers

Dionne Boekhoud

Dionne Boekhoud

Wonigstylist/ Assistent
Maak kennis met Dionne Boekhoud, een waardevol lid van het PHmakelaardij team, wiens toewijding en passie voor het vak de afgelopen 4 jaar schitteren. Geworteld in het pittoreske Oud-Beijerland, heeft Dionne altijd al een sterke band gehad met de gemeenschap die haar omringt. Als liefdevolle moeder van vier kinderen begrijpt ze als geen ander de betekenis van 'thuis', en dat komt duidelijk tot uiting in haar werk.

Dionne's expertise gaat verder dan alleen vastgoed; met een achtergrond in verkoopstyling tilt ze elke woning naar een hoger niveau. Elke kamer, elk hoekje wordt met zorgvuldige aandacht onder haar begeleiding vormgegeven, zodat elke woning haar beste beentje voorzet tijdens presentatie. Haar voldoening ligt in het overtreffen van verwachtingen, in het zien van een woning die op de foto's en in persoonlijke bezichtigingen nog meer straalt dan de verkoper ooit voor mogelijk hield.

Dionne is niet zomaar een makelaar; ze is een betrouwbare gids in het traject van kopen en verkopen, altijd bereid om de extra mijl te gaan voor haar klanten. Of het nu op een bezichtiging is waar ze met haar scherp oog voor detail rondleidt, of aan de telefoon waar ze als het eerste vriendelijke aanspreekpunt fungeert, Dionne creëert een warme en welkome sfeer.

In Dionne vinden klanten niet alleen een professionele metgezel in hun vastgoedreis, maar ook een medelevende ziel die begrijpt dat een woning zoveel meer is dan stenen en muren. Haar verhaal, doordrenkt met empathie en ervaring, is een aanwinst voor het PHmakelaardij team en voor iedereen die het voorrecht heeft om haar te ontmoeten.