Medewerkers

PH Makelaardij

PH Makelaardij

Chr. Huygensstraat 26-a 3281 ND Numansdorp
Welkom bij PH Makelaardij: Jouw vertrouwde partner in wonen. Met onze wortels stevig verankerd in het pittoreske Numansdorp, zijn we ooit als een bescheiden operatie gestart vanuit huis. Tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een gedreven team van drie toegewijde professionals. Onze reis heeft ons gevormd tot wat we nu zijn, en we blijven stilletjes groeien.

Bij PH Makelaardij omarmen we de kracht van snel schakelen. We begrijpen dat elke stap in het vastgoedproces tijdgevoelig kan zijn, en daarom handelen we met een ongeëvenaarde responsiviteit. Onze filosofie draait om eerlijkheid, directheid en duidelijkheid. We geloven in transparante communicatie en het leveren van resultaten waar je op kunt bouwen.

Je bent niet alleen een klant, maar een gewaardeerde partner op onze reis. Daarom nodigen we je graag uit voor een kop koffie in ons kantoor, waar we samen jouw woonambities kunnen verkennen. Ons team staat klaar om je met open armen te ontvangen en je verder te helpen. Bij PH Makelaardij gaan we verder dan alleen transacties – we creëren langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en zorg.

Team van PH Makelaardij